PROMÉDIA

Ismerje meg termékeinket

Ezen az oldalon reklámtermékeink között böngészhet. Amennyiben felkeltik érdeklődését a látottak és szeretne többet megtudni az egyes termékekről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Keménytáblás könyv

Strapabíró és tartós! A kemény táblás könyv a legellenállóbb nyomdai termék. Másik fő előnye a rendkívül exkluzív megjelenés, amely felületnemesítéssel tovább fokozható.

Puhatáblás könyv

Esztétikus és időtálló! A kemény táblás könyv költséghatékonyabb változata. Szintén elegáns megjelenést kelt, szupererős ragasztásának köszönhetően pedig könnyedén állja a masszív lapozást.

Irkafüzet

Közepes terjedelem, szuper áron! Az irkafüzetek 80 oldalig választhatóak. Rengeteg információt tudnak tárolni, ráadásul gyorsan elkészülnek és költséghatékonyak.

Spirál füzet

Könnyű lapozhatóság, izgalmas kialakítás! A spiráloknak köszönhetően áttekinthetőbb kivitel elérhető, ráadásul több szín és vastagság is elérhető belőlük, terjedelemtől és mennyiségtől függően.

Szórólap

Egy örök klasszikus! Nem véletlen a legnépszerűbb nyomdai termék: költséghatékony, gyorsan elkészül, osztogatása pedig sosem megy ki a divatból.

Hajtott szórólap

Az egyoldalas változat nagytestvére: az ára szintén kedvező, hamar elkészül, viszont sokkal több információ elhelyezhető rajta. Számos hajtás, összesen 12 mód közül választhat.

Plakát

Szintén egy favorit: a plakátok története régre nyúlt vissza. Hatékony, figyelemfelkeltő, bel- és kültéren is egyaránt alkalmazható.

Mappa

Egyedi tárolás! Strapabíró mappákat készítünk, melyeket saját grafikájával, logójával látunk el. Lehet az iroda tárolóeszköze, de akár ajándék is ügyfeleinek, partnereinek.

Gyűrűs mappa

Praktikum a tárolásban! A gyűrűknek köszönhetően könnyedén átlátható a mappa tartalma, ráadásul strapabírásukat és fokozzák.

Doboz

Szállítsa termékeit egyedi dobozokban! Plusz reklámfelületet ad, ráadásul növeli cége professzionális megjelenését. Akár luxus megjelenésű, ünnepi változatokat is készíttethet.

Naptár

Interaktív nyomdai termék, amely egész évben velünk van! Asztali, fali, kicsi, nagy, jegyzetelős résszel ellátott, egyszerű és gazdagon díszitett is. Az Ön igényeire szabjuk.

Névjegykártya

Kötelező az üzleti világban! Az Ön névjegykártyája mit mond el cégéről? Készíttesse el nálunk, hogy hozzáértést és minőséget közvetítsenek!

PROMÉDIA

Professzionális nyomdai szolgáltatások kedvező feltételekkel

Bízza ránk a nyomdai feladatokat: kérjen ajánlatot tőlünk!

Kapcsolat