PROMÉDIA

Prégelés

Ha Ön is szeretné látványossá és egyedivé tenni kiadványait, érdemes megismernie ezt a különleges eljárást. A PROMÉDIA szakemberei gyorsan és készséggel segítenek Önnek: közel 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően szinte minden egyedi kérést tudunk teljesíteni.

Ajánlatot kérek
Prégelés

Mit jelent a prégelés?

A prégelés egy olyan nyomdaipari technológia, amivel könnyedén teheti egyedivé nyomtatott termékeit. Az eljárás során betűket vagy ábrákat préselünk a felületbe. Legtöbb esetben ehhez színes fóliákat használunk. Többnyire az arany prégelés lehet mindenki számára ismert oklevelekről vagy könyvborítókról.
Ezzel az eljárással készült termékeket szinte lehetetlen. Ilyen módon készül a termékekre helyezett hologram is, így tehető bonyolulttá a termék lemásolása.

Dobja fel könyvének címlapját vagy gerincét ezzel az egyedi eljárással: akár már kis példányszámú könyvnyomtatásban is állunk rendelkezésére!

Mikor javasoljuk?

Ez a technika széleskörűen alkalmazható. Legtöbbször könyvborítókon, meghívókon, okleveleken, díszdobozokon és névjegykártyákon találkozhat vele. De sokszor boros címkéken, ajándékutalványokon, vagy kozmetikai termékek címkéin is láthatja. Rendkívül igényes és elegáns hatást nyújt, ezért sűrűn igényelt szolgáltatásaink közé tartozik.

Színes vagy szín nélküli prégelés?

A prégelést elsősorban a termékek felületeinek nemesítési eljárásaként szokták használni. Ezzel a különleges eljárással minőségi és egyedi kinézetet kölcsönözhet termékeinek. Legtöbb esetben magas fényű, csillogó, fémes felületekkel díszítheti kiadványait. A legnépszerűbb az arany prégelés, de az ezüst és króm is közkedvelt választások közé tartozik. Ezeken felül számtalan szín közül válogathat. Amennyiben modern megjelenést szeretne, szolgáltatásunkat irizáló változatban is választhatja. Amennyiben szín nélküli prégelést kér, nem használunk fóliát, ezt az eljárást vaknyomásnak hívjuk. Visszafogottabb, minimalistább termékek esetében népszerű választás.

Prégelés az igényes megjelenésért

PROMÉDIA

Egyedi ajánlatra van szüksége, vagy további kérdése merült fel? Keressen minket bizalommal:
A PROMÉDIA képzett szakemberei örömmel segítenek Önnek!

Ajánlatot kérek