PROMÉDIA

Rollup nyomtatás

A rollup nyomtatás rendezvények, kiállítások alkalmával az egyik legkedveltebb reklámeszköz. Akár üzlethelyiségek állandó dekorációjaként is tökéletes lehet. Nyomdánk garantálja a prémium minőséget és a gyors elkészítést, igény esetén a kiszállítást is. Kérjen ajánlatot tőlünk!

Ajánlatot kérek
Rollup

Minőségi rollup nyomtatás a PROMÉDIÁTÓL

A piacon található rollupok között nagy minőségbeli különbség van. A vékony anyagvastagságúaknak nem túl hosszú az élettartamuk, illetve szállítás során könnyen deformálódhatnak. Szerkezetük hamar elgyengül, így használatra alkalmatlanná válnak.

Mi a PROMÉDIA Nyomdánál, a közel 20 éves tapasztalatnak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy mi az ügyfeleink számára a legjobb, és kizárólag ezt nyújtjuk.

A kínálatunkban található rollupok egytől-egyig minőségi eszközök, mind az anyagát, mind pedig a szerkezetét tekintve.
A nyomatokhoz csakis magas minőségű alapanyagból készülő speciális filmet használunk, amely prémium minőségű megjelenést tesz lehetővé.

Továbbá minden rollup anyaghoz minőségi, bélelt és biztos védelmet nyújtó hordozó táskát adunk, ami garantálja a szerkezet hosszú élettartamát.

Hogyan adja le a megrendelését?

Minden megrendelés egyedi árajánlat készítésével kezdődik. Miután leadta nálunk az igényét, kollégáink villámgyorsasággal reagálnak, felveszik Önnel a kapcsolatot és elküldik a személyre szabott árajánlatot.
A megrendeléshez szükséges előkészületeket és a leadni kívánt anyagokat az anyagleadási segédletünkben találja.

A tervkészítés befejezése után érdemes ellenőrizni, hogy az elkészült grafika megfelelő felbontású lett-e. Ezt egy képszerkesztő programban könnyedén megteheti, ha felnagyítja 100%-os nézetre. Ha a kép nem pixelesedik, azaz nem válik homályossá, akkor tökéletes lesz nagy méretben is.

Ajánlatot kérek

Miért érdemes a PROMÉDIA Nyomdát választani?

Rollup nyomtatás pontos határidővel

Az ajánlatkérés leadását követően pár órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és elküldjük a legjobb árakkal rendelkező ajánlatunkat. Ezt követően Önnek csak le kell adni a grafikai anyagot és meg kell rendelni a munkát, mi pedig villámgyorsasággal elkészítjük a megrendelést. Korszerű gépparkunknak köszönhetően az átlagosnál gyorsabban tudjuk elkészíteni az anyagokat, ezért Ön a lehető leghamarabb készhez kapja azokat.

Kimagasló minőség

Heidelberg nyomdaipari gépjeinkkel nem csak a kimagasló gyorsaságot, de a prémium minőséget is garantáljuk. Számunkra az igényes megjelenés alap követelmény, ezért munkatársaink csak olyan munkát adnak ki a kezükből, amihez büszkén adjuk a nevünket.

PROMÉDIA

Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szakértő tanácsára van szüksége tervei megvalósításához? Vegye fel velünk a kapcsolatot: a PROMÉDIA kollégái örömmel segítenek!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek