PROMÉDIA

Plakát készítés

Szeretne nagyobb közönséget megszólítani? Kérjen ajánlatot még ma plakát nyomtatásra! Professzionális gépeinkkel gyorsan, megbízhatóan és prémium minőségben nyomtatunk.

Ajánlatot kérek
Plakát készítés

Egyedi plakát készítés

A plakát készítés mai napig a legnépszerűbb szolgáltatásaink közé tartozik a reklámeszköz sokoldalúságának köszönhetően. Hirdessen Ön is közterületen, vagy üzlethelységben, mi garantáljuk, hogy az Ön igényeire szabva készíjük el.

A PROMÉDIA Nyomda rugalmasságát nem csak a gyorsaság tükrözi, de az egyedi megrendelések elkészítése is. A plakát készítés esetében lehetőség van fóliázásra, prégelésre és a hátoldalon lévő ragasztó felhelyezésére is. Sőt, kültéri plakátelhelyezés esetén, a tartósság érdekében, UV formalakkozást is vállalunk.

Ráadásul a PROMÉDIA modern gépekkel felszerelt nyomdájában ofszet és digitális nyomtatással is vállalunk plakát készítést, így garantált a prémium minőség!

Milyen méretben ajánlott a plakát készítés?

A kisebb plakátoktól egészen a nagyokig, minden méretben elkészítjük a plakátokat. A szabványméreteken túl:

  • A/1
  • A/2
  • A/3
  • A/4

egyedi méretek elkészítését is vállaljuk köszönhetően hatalmas gépparkunknak és modern technológiánknak.
Tegye plakátját még különlegesebbé, kérje egyedi formára vágott, stancolt kivitelben!

Milyen papíron érhető el a plakát nyomtatás?

A papír minőségét érdemes alaposan átgondolni, hiszen nagyban meghatározza az elkészült termék külalakját és esztétikáját. A legolcsóbb megoldás nem mindig a leginkább célravezető. A felhasználás helye és a közvetített üzenet is meghatározza, hogy mit érdemes választani. Ha segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal terveivel!

A papír lehet fényes vagy matt felületű. Továbbá a plakátot ofszet és digitális nyomtatással is el tudjuk készíteni és a papír vastagsága is szabadon választható.

Műnyomó esetén:
115g, 135g, 150g, 170g 200g, 250g fényes vagy matt

Ofszet esetén:
80g, 90g, 100g, 120g, 140g, 150g, 170g, 190g, 250g

Amennyiben nem biztos a döntésében, szakértő kollégáink készséggel segítenek Önnek!

Poszter vagy plakátkészítés?

Sok esetben nem egyértelmű a plakát és a poszter közötti különbség. Hogy Ön biztosan az elképzeléseinek megfelelő terméket kapja, tisztázzuk a fogalmak közti különbséget. A plakát szöveges és képes információval ellátott, leginkább kültéri felhasználásra készül. A poszter csak képes megjelenítéssel és többnyire beltéren használják.

PROMÉDIA

Kérdése merült fel, vagy nem biztos még a döntésben? Kérje szakértő kollégánk segítségét, a PROMÉDIA kollégái készséggel állnak rendelkezésére!

Ajánlatot kérek