PROMÉDIA

Kirakat dekoráció

Egy igényesen kidolgozott, figyelemfelkeltő kirakat dekoráció a mai, felgyorsult világunkban szinte felbecsülhetetlen érték. Közel 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően megbízhatóan, magas minőségben dolgozunk. Kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Ajánlatot kérek
Kirakat Dekoráció

Igényes kirakat dekoráció - miért érdemes ezt választani?

Egy unalmas, a környezetébe olvadó dekorációval ellátott kirakatot senki sem vesz észre, hiába van jól frekventált helyen az üzlet.

Egy magas színvonalú, a célközönségnek szóló kirakat dekoráció könnyen kiemeli a céget a környezetéből. Nyomdánk a tervezéstől egészen a kivitelezésig segít Önnek megvalósítani az igazán nagyszerű dekorációt, amelynek köszönhetően sokkal többen térnek majd be Önhöz!

Milyen a jó kirakat dekoráció?

A jó céges dekor látványos, figyelemfelhívó és egyedi. A vizuális elem fontos része a szöveg is, hiszen informatív célt is kell szolgáljon. Ezért rövid, jól olvasható és kreatív szöveggel érdemes ellátni. A betűtípus minél egyszerűbb legyen, ugyanis a díszes betűket nehéz elolvasni.

A dekorációnak tükröznie kell a vállalat stílusát. Így az érdeklődök már messziről láthatják, hogy mire számíthatnak, ha belépnek a boltba.
Manapság a legkeresettebb dekorációs eszköz a nyomtatott fólia, amit a kirakati üvegre lehet helyezni. Ezek a fóliák rendkívül látványosak és nagyon igényesek.

Milyen technológiákkal dolgozunk?

Egyszínű fóliából kivágott alakzatok és betűk

Vágott fólia segítségével szimpla formák és betűk, illetve feliratok készíthetők, és elhelyezhetők a kirakat üvegfelületeire. Elsősorban hosszú élettartama miatt népszerű választás.

Perforált ablakfólia

Ezt a körülbelül 40%-ban lyukacsos fóliát az üveg felületek külső részére helyezzük el. Felkapott módszer, ugyanis kívülről eltakarja a belátást, belülről viszont egyáltalán nem zavarja a kilátást.

Nyomtatott fólia

Nem csak feliratok és emblémák kihelyezésére van lehetőség, hanem színesben nyomtatott, nagy méretű fotók ablaküvegre történő elhelyezésére is.

Ezért válassza a PROMÉDIA Nyomdát

Kirakat dekoráció gyorsan

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Ezért a magas minőség és a precizitás mellett a pontosságra is törekszünk. Csak betartható határidőkkel vállaljuk el a megbízásokat. Extra gyors szolgáltatásunkat is kérheti, ebben az esetben 12-24 órán belül elkészítjük Önnek a megrendelését.

A gördülékeny folyamat és a gyorsaság érdekében anyagleadási segédlettel adunk Önnek tanácsot.

Szállítást is vállalunk

Szinte egyedülálló módon, szükség esetén ki is szállítjuk a megrendelt termékeket. Nem csak az ajánlatadásban és a gyártásban, de a szállításban is rövid határidőkkel dolgozunk.

Kedvező árak

Korszerű gépparkunknak köszönhetően nem csak precízen, de gyorsan is tudunk dolgozni. A Heidelberg nyomógépekkel hatékonyan működünk, ezért kiváló ár-érték arányt tudunk biztosítani.

PROMÉDIA

Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szakértő tanácsára van szüksége tervei megvalósításához? Vegye fel velünk a kapcsolatot: a PROMÉDIA kollégái örömmel segítenek!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek