PROMÉDIA

Digitális nyomtatás Budapesten

A PROMÉDIA mind digitális nyomtatás, mind ofszet nyomtatás esetén megbízható választás! Budapest 22. kerületében található nyomdánk a kis-és nagy példányszámú könyvnyomtatástól a reklámanyagok elkészítésén át a legkülönbözőbb nyomdai szolgáltatások terén áll rendelkezésére. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek
Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás a PROMÉDIA csapatától: ismerjen meg minket közelebbről!

Csapatunk több mint 17 év nyomdaipari tapasztalatát tudhatja maga mögött – a szakmához ugyanakkor már gyerekkorunk óra kötődünk. Ez idő alatt számos nyomdai területen tettünk szert szakértelemre, amely garantálja szolgáltatásaink kiválóságát. Akár kemény-vagy puhafedeles könyvekről, vagy épp offline marketinganyagok nyomtatásáról van szó, olyan megoldást javasolunk ügyfeleinknek, amely szem előtt tartja az adott kiadvány formai sajátosságait. A személyre szabott, egyedi digitális nyomtatás megoldásokat részesítjük előnyben, ezért minden megrendelést körültekintően állítunk össze.

Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki: ezért dolgozunk széleskörű szaktudású kollégákkal, modern technológiákkal, kiváló alapanyagokkal. A PROMÉDIA a 21. század folyamatosan fejlődő nyomdaiparát képviseli – luxus kategóriájú nyomdaipari termékeket és kedvező árú anyagokat egyaránt magas minőségben készítünk.

Ajánlatot kérek

Nyomda termékeink

Könyvnyomtatás: puhafedeles és keménytáblás könyvek nyomtatását, könyvkötést egyaránt vállalunk.

Plakátok nyomtatása: egy és két oldalas plakátokat, reklámplakátokat készítünk A/1-es méretig, egyedi grafikák alapján.

Offline marketinganyagok: gyorsan és kiváló minőségben készítünk katalógusokat, brosúrákat, katalógusokat, többféle kivitelben.

Egyéb nyomdai termékek: mappák, dobozok, névjegykártyák készítését is örömmel vállaljuk.

Digitális nyomtatási szolgáltatások
Digitális nyomda

Nyomdai szolgáltatások

A PROMÉDIA kétféle típusú nyomtatást is vállal: kisebb példányszám esetén a digitális nyomtatás a legjobb választás ár-érték arány szempontjából. Nagyobb megrendelés esetén ugyanakkor az ofszet nyomtatást javasoljuk. Bármelyiket is választja, az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat kérheti megrendeléséhez:

kiegészítő szolgáltatásokat kérheti megrendeléséhez:

  • Prégelés
  • Stancolás
  • Spirálozás
  • PUR kötés
  • Nyomdai lakkozás
  • Dombornyomás
  • Számos egyéb lehetőség

A digitális nyomtatás előnyei

A digitális nyomtatás a hagyományos és az ofszet módszerekkel szemben nem igényel gyártás-előkészítést: a digitalizálásnak köszönhetően átugorható rengeteg olyan fázis, amely időigényesebbé teszi a nyomtatást. A digitális nyomda működése nemcsak gyorsabb, de költséghatékonyabb is egyben. Gyakorlatilag lézernyomtatásról beszélhetünk, amely során a nyomdász csak elküldi az adatokat a számítógépről a nyomtatónak, és már meg is kezdődhet a munka.

Miért érdemes minket választani?

Megbízható digitális nyomda

A PROMÉDIA egyik aranyszabálya, hogy tiszteletben tartjuk ügyfeleink idejét: sosem késlekedünk a megrendelések teljesítésével. Ez a kompromisszumoktól mentes pontosság, a gyors ajánlatkészítés és a kiváló minőség támasztja alá nyomdánk megbízhatóságát. Ha kíváncsi rá, hogyan is működünk a hétköznapokban, szívesen látjuk nyomdánkban – örömmel megmutatjuk, hol készítjük termékeinket!

Prémium minőség

A minőség nálunk mindenek felett áll! Szaktudásunk és közel két évtizedes, átfogó reklám-és nyomdaipari tapasztalatunk mellett modern gépparkunk a garancia a prémium kivitelre. Digitális nyomda műhelyünkből csakis olyan anyagok kerülhetnek ki, amelyekkel maradéktalanul elégedettek vagyunk.

Digitális nyomtatás kedvező áron

A digitális nyomtatás hasonló minőségű, de jóval kedvezőbb árú szolgáltatás az ofszet módszerhez képest. Az alacsony költségeket emellett kiváló nyomdagépeink hatékony működése biztosítja.

Rugalmasság, rövid határidők

Ha nyomdakész PDF-ekkel érkezik (ehhez ajánljuk anyagleadási segédletünket), villámgyorsan legyártjuk a kért termékeket! Nem késlekedünk, hiszen pontosan tudjuk, mennyire fontos, hogy a termékek néhány nap alatt elkészüljenek. A rövid határidők nem jelentenek akadályt számunkra, sőt: bizonyos kiadványokat akár gyorsnyomdai sebességgel is tudjuk vállalni, amennyiben a kapacitásunk engedi.

Megrendeléseinket – az extrém esetektől eltekintve – csak betartható határidővel vállaljuk, ajánlatainkat az aktuális kapacitáshoz igazítjuk. Nálunk a pontosság a mérce: nem ígérgetünk, nem halogatunk!

PROMÉDIA

Digitális nyomda Budapest 22. kerületében:
nyomdai termékek és szolgáltatások prémium minőségben, tapasztalt szakemberektől.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek