Könyvkötés

Könyvkötés kis mennyiségben vagy nagy példányszámban a PROMÉDIA REKLÁM nyomdájában. Puhakötésű és keményfedeles könyvek, magazinok, prospektusok, egyedi kiadványok készítése közel 20 év szakértelmével. Kérjen árajánlatot!

Ajánlatot kérek

Könyvkötés a PROMÉDIA nyomdában

Puhafedeles könyv készítés

A puhatáblás könyvek esetében a lapokat kötegbe rendezzük és a kiterített borítót a gerinchez PUR ragasztásztási technikával rögzítjük, majd kötés után készméretre vágjuk és becsomagoljuk. A mai modern technológiákkal már a puhafedeles kiadványok is kellően erősek, jó minőségűek és tartósak: aki ezt a típust választja, nem kell attól tartania, hogy a használat során a termék lapjaira hullik. A bellapok terjedelmét tekintve van átfedés az irkatűzés és a PUR kötés között, ugyanis már 1mm-es gerincvastagság esetén is tartós megoldás születhet az exkluzívabb ragasztókötés esetén. Nagyobb oldalszámnál, bármilyen példányszám esetén érdemes ezt a verziót választani, ugyanis puhaborítós könyvek árban kedvezőbbek a keménytáblás változatnál.

Nyomdánkban a puhatáblás könyvkötést PUR ragasztással történik. A korszerű PUR ragasztókötés rendkívül erős, és kiváló alternatívája a drágább keménytáblás kivitelezésnek. Nemcsak könyvek számára lehet esztétikus, biztos megoldás, de magazinokhoz, prospektusokhoz, terjedelmesebb katalógusokhoz is javasoljuk. Puhatáblás könyvkötés akár 4-5 munkanap alatt a PROMÉDIA REKLÁM nyomdájában: kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

Keménytáblás könyv készítés

A keményborítós könyvek költségesebbek, azonban sokkal tartósabbak is a puhafedeles termékeknél. Kifejezetten alkalmas könyvkötési mód akkor, ha igazán minőségi, egyedi végeredményt szeretnénk elérni. Akkor is javasolt a keménytáblás könyvkészítés, ha kiadványt sűrű használatra tervezték. Ilyen lehet például egy határidőnapló, de a könyvesboltokban kapható regények is természetesen igényesebbek, tartósabbak, ha keménykötéssel készülnek.

A keménytáblás könyv leginkább abban különbözik a puhakötéstől, hogy a nagyobb íveket hajtogatjuk és a lapokat cérnafűzéssel rögzítjük gerincben. Gyakran felületvédelemmel is ellátjuk a borítót. Fólia-, vagy lakk réteg kerülhet a felületre, fokozva ezzel a könyv tartósságát. A keménytáblás kiadványok elkészítéséhez szükséges idő mennyiségtől függően 8-15 munkanap, azonban a határidő egyes rendeléseknél eltérhet. Kérjen tőlünk ajánlatot a pontos árakért és az elkészülési dátumért!

Ajánlatot kérek

PROMÉDIA könyvkötés tervezéstől a kivitelezésig

Bízza ránk a könyvkötést: javaslatot teszünk a kiadvány paramétereit, kötési típusát illetően, és természetesen a gyártás is a mi feladatunk. A megrendelésben visszaigazolt határidőn belül legyártjuk a megrendelést, amit nyomdánkban személyesen átvehető, vagy az ország területén bárhová elküldjük futár segítségével.

Könyvkötés pontos határidőkkel

Ha leadta ajánlatkérését, mi pár órán belül jelentkezünk az legjobb árral, ha ez megfelelő, akkor már csak meg kell rendelni a munkát, leadni a grafikai anyagot és már csak hátra kell dőlni, miközben mi nekilátunk a feladatnak. Modern nyomdai technológiánk azt is lehetővé teszi számunkra, hogy az átlagosnál gyorsabban elkészüljünk a megrendelések teljesítésével.

Egy nyomda, ahol a határidő szentírás: ez a mottónk, hiszen prémium szolgáltatásunk részét képezi a precizitás is. Lehetetlen teljesítési időt nem vállalunk be, hiszen bizonyos termékek legyártásához több idő szükséges, a kapkodás pedig gyakran a minőség rovására megy. Ajánlatkérés után az elképzelés és a mennyiség ismeretében pontos határidőt tudunk mondani Önnek.

Tapasztalt nyomdai csapat

Csapatunk több mint 17 éve a nyomdai szakmában tevékenykedik. Hatalmas tapasztalatunknak köszönhető, hogy offszet és digitális nyomtatásban is jártasak vagyunk. A széles termékportfóliónk is a szakértésünket és a megfelelő alázatunkat a munka iránt támasztja alá.

Minőségi könyvkötés

Kiválóságukról híres Heidelberg nyomdaipari gépjeinkkel kiemelkedő színvonalú termékeket tudunk készíteni. Számunkra az igényes megjelenésű és a minőségben is kifogástalan végeredmény kéz a kézben jár: munkatársainkkal csak olyan termékekhez adjuk a nevünket, amellyel mi magunk is elégedettek vagyunk.

PROMÉDIA

Könyvkötés a PROMÉDIA REKLÁM nyomdában, egyedi elképzelés alapján.
Kérje személyre szabott ajánlott!

Ajánlatot kérek