PROMÉDIA

Hogyan segíthetünk? Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Több évtizede dolgozunk a nyomdaiparban, ezért volt időnk feltérképezni a keresletet. Szolgáltatásainkat úgy válogattuk össze, hogy minden igényt figyelembe véve, széles körűen meg tudjuk valósítani az elképzeléseket.

Ofszet nyomtatás

Nyomdánkban kétféle nyomtatási eljárást alkalmazunk, ezek egyike az ofszetnyomtatás. A technológia története régre nyúlik, azonban az ehhez használt gépeink a szakma legmodernebb vonalát képviselik. Nagytételben, gyorsan, kiváló minőségben nyomtatunk Heidelberg nyomdagépeinkkel, melyek tűpontos és színhelyes nyomatokat eredményeznek.

Digitális nyomtatás

Amennyiben kisebb tételben, vagy egyedi nyomatokat szeretne készíttetni (például oklevél, számozott karszalag), a digitális nyomtatás a legoptimálisabb választás az Ön számára. Az ofszetek mellett nagyteljesítményű digitális nyomdagépekkel rendelkezünk, amelyekkel kiváló ár-érték arányban és magas minőségben tudjuk megvalósítani az előbb felsorolt megrendeléstípusokat.

Ofszet lakkozás

Költséghatékony felületvédelem, amely az esztétikai értéket is növeli. A nyomat teljes felületén alkalmazandó. Véd a portól, érintéstől, kisfokú nedvességtől. Matt és fényes változatban egyaránt elérhető.

UV lakkozás

Kiemelkedő minőségű lakkozási technológia, amely a maximális felületvédelem mellett kreatív célokra is használható. Bármekkora területen alkalmazható a papír felületén, így akár egy-egy elem is kiemelhető általa.

Fóliázás

Prémium megjelenést biztosító eljárás, amely rendkívül hatékony védelmet ad. Megóvja a kötetet a külső hatásoktól, bizonyos mértékben a nedvességtől is. Az igazán exkluzív kiadványok ismertetőjegye. Fényes és matt változatban is kérhető.

Stancolás

Egyedi tartalom, egyedi formavilág! Stancolással szinte bármilyen alakúra elkészítettheti kiadványát. Néhány példa: lekerekíttetheti a lapok sarkait, formákat vághat a lapokba, de akár bígelt vagy perforált részeket is készíttethet (pl. matricák, kuponok elhelyezéséhez).

Domborozás

Egy igazi klasszikus a felületnemesítő technikák között! A lapból kiemelkedő, vagy a lapba besüllyedő betűket vagy formákat is választhat, melyek remekül kiemelik a fontos részeket. Impozáns látványt érhet el az eljárás segítségével.

Prégelés

Csillogó betűk és felületek! Prégeléssel látványos, kreatív részeket helyezhet el a kiadványán. Az ismert arany, ezüst és bronz változatok mellett számos árnyalat közül válogathat.

PROMÉDIA

Bízza profi csapatra a nyomdai feladatokat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink segítik a tervezéstől a megvalósításig:

Kapcsolat