PROMÉDIA

Stancolás: egyedi formát adunk elképzeléseinek

Lépjen túl a megszokott kereteken! A stancolás lehetővé teszi, hogy nyomdai anyagai a megszokott téglalap helyett tetszőleges alakot öltve készüljenek el. A vágás mellett egyedi forma mentén bígelést és perforálást is vállalunk. A PROMÉDIA csaknem két évtizede kiváló minőségben, megbízhatóan, kedvező áron dolgozik: kérje ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek
Stancolás és Perforálás

Alakzatok, amellyel kitűnhet a tömegből

A papír stancolás kiváló módja annak, hogy különlegessé tegye a márkáját, vállalatát, intézményét képviselő nyomdaipari termékeket. Csak a képzelete szabhat határt: stancolással szinte bármilyen forma kivágható a papírból, az alapanyag akár lyukasra vagy íveltre is formázható. A stancolás látványos módja annak, hogy egyedivé tegye

  • névjegykártyáit,
  • brosúráit,
  • kártyanaptárait,
  • csomagolásait,
  • belógóit,
  • mappáit,
  • attrapjait, vagy épp

A vágáson túl: mire használható még a technológia?

A stancolás többet jelent a papírok szép formára vágásánál: a technológia segítségével a bígelés és a perforálás is egyszerűen elvégezhető.

Bígelés: a hajtáskönnyítő

Ha egyedi, szabálytalan alakú dobozt képzelt el, a hajtási vonalakon nagyban múlik a végeredmény minősége. A bígelés lekerekített kés segítségével tökéletes pontossággal alakítja ki őket.

Perforálás: a tépéskönnyítő

Vannak olyan termékek, amelyek esetében fontos, hogy egy részük károsodás nélkül letéphető legyen (pl. belépőjegyek). Ebben segít a perforálás: szaggatott késsel csak részben vágja el az érintett részt, így az könnyen és elegánsan letéphető lesz.

Ajánlatot kérek

A stancolás folyamata

Első lépésként lézeres CAD rendszerünk segítségével készítünk egy vékony, hajlítható késekből álló formát, amelyet speciális falemezbe rögzít a rendszer. Ez lesz az úgynevezett stancszerszám, amely – a kések kialakításától függően – vágási, bígelési és perforálási műveleteket is el tud készíteni. A szerszámot a nagy nyomású stancoló gépbe helyezzük, ezután ezt már csak a kívánt nyomattal szükséges összepréselnünk és máris kész a formavágás.

  • Stancolás esetén éles, precíz vonalak mentén vág a gép,
  • bígelésnél lekerekített kések nyomják az anyagba a hajtási vonalakat,
  • perforálásnál pedig erre kialakított szaggatott kések dolgoznak, amelyek a megfelelő pontokon kihagyják a vágást.

Stancolás: ezért a PROMÉDIA a tökéletes választás

Kiemelkedő minőség

Modern nyomdagépeink mellett csapatunk közel két évtizedes, átfogó nyomda-és reklámipari tapasztalata a biztosíték arra, hogy a PROMÉDIA műhelyéből kikerülő nyomdai anyagok minden esetben magas nívót képviselnek. Valljuk, hogy a minőség mindenek felett áll: ezért csak olyan anyagot adunk ki a kezeink közül, amellyel teljes mértékben elégedettek vagyunk.

Barátságos árak

Munkánkat hatékony működés jellemzi – köszönhetően szakértelmünknek, és korszerű gépparkunknak. Ez a hatékonyság pedig lehetővé teszi, hogy a hozzánk fordulókat remek darabárakkal és kedvező ár-érték aránnyal várjuk.

Gyors elkészülés

Hasonlóan többi nyomdai szolgáltatásunkhoz, a stancolás esetében is igyekszünk a nívós kivitelezés mellett gyors elkészülést biztosítani. A pontosság ugyanakkor kiemelkedően fontos számunkra, így ügyfeleinket irreális dátumokkal sem hitegetjük: megbízásainkat csakis betartható határidőkkel vállaljuk. Amennyiben azonban kapacitásunk engedi, szívesen vállalunk megbízásokat extrém rövid határidőre is.

A stancolás mellett számos más szolgáltatás is elérhető nálunk

Más nyomdai szolgáltatásokat is igénybe venne a stancolás mellett? Csak a legmagasabb színvonallal elégszik meg? Nálunk a legjobb helyen jár: a PROMÉDIA ofszet és digitális nyomtatást, szórólap készítést, kemény-vagy puhafedeles könyvek kötését, plakátkészítést is kínál – az említettek pedig csak néhány példaként szolgálnak széles termékkínálatunkból.

PROMÉDIA

Szakértő tanácsára lenne szüksége elképzelései megvalósításához? Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot: kollégáink örömmel segítenek!

Kérje egyedi szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek