PROMÉDIA

Anyagleadási segédlet

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb tudnivalókat, hogy meggyorsítsuk a megrendelés folyamatát! Olvassa el figyelmesen segédletünket, melyből megismerheti, mire kell odafigyelni anyagleadáskor. Ha bármely ponttal kapcsolatban segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba!

Képek

4 alapszínre lebontott, 300 dpi-s képeket tudunk elfogadni. Az RGB képek és objektumok nem használhatóak. Fontos tudni, hogy az internetről lementett képek csak 72 dpi-sek, ezért nem alkalmasak nyomtatára.

Fontok

Kérjük, ágyazza be és görbézze le a fontokat a PDF-be helyezéskor. A System fontok kerülendőek, pl. Courier, mert ezek nem beágyazhatóak. Figyelem: a vektoros logók betűit minden esetben le kell görbézni.

Színek

A használandó színrendszer a CMYK. Kérjük, az RGB, Pantone vagy LAB Color színeket bontsa le négy színre. A leadott PDF ne tartalmazzon beágyazott színprofilt.

UV lakk, Stancforma

Ezeket a rétegeket direktszínként, külön színkivonatként adja meg. Ha a stanc külön fájlban érkezik, kérjük, a vágójelek a grafikában használt vágójelekkel azonos pozícionálásban szerepeljenek.

Kifutó

Kifutóval (rátöltés, 3-5 mm) kell ellátni minden anyagot, amely során a kép vagy ábra a tényleges vágott termék szélén kifut, hogy ne kerüljön nem kívánt fehér csík a nyomat szélére.

Pdf írás

Hogy megkönnyítsük az anyagleadást és az előkészítést, lehetővé tettük, hogy bármilyen programból exportált PDF-et el tudjuk fogadni.

PROMÉDIA

Könyvborítók anyagleadási módja

A különböző kötési eljárásokhoz különböző anyagleadási feltételek tartoznak. Olvasson tovább és ismerje meg ezeket!

Keménytáblás könyv

A könyv borítóját kiterítve, összerakva kérjük a gerinccel együtt, körben 20 mm kifutóval ellátva. Fontos, hogy a vágójeleket a 20 mm-es kifutón kívüli részre helyezze el. Kattintson a képre és nézze meg nagyobban!

PUR ragasztás

Ennél a kötésnél a külső és a belső borítót egyaránt kiterítve, összerakva kérjük leadni, amelyhez mellékelje a helyesen beállított gerincméretet.

Irkafűzés

Ennél a tűzési módszernél két leadási forma közül választhat! Egyrészt lementheti PDF formátumba a belívekkel együtt, figyelve a helyes oldalsorrend betartására: B1, B2, belívek, B3, B4. A második lehetőségek a képen látja, amely kattintásra nagyítható.

PROMÉDIA

Így juttathatja el hozzánk nyomtatandó anyagát!

Felejtse el a régi pendrive-os módszert! Számos más, kényelmes megoldás közül válogathat, hogy könnyedén elküldje részünkre a nyomtatni kívánt fájlokat.

E-mail

10 MB alatt e-mailben is átküldheti az anyagokat PDF formátumban. A fájlokat ide várjuk: info@promediareklam.hu

Felhő szolgáltatás

Ha a fájl nagyobb, mint 10 MB, internetes fájlküldőket is használhat! A következőket ajánljuk: WeTransfer, MammutMail, Toldacuccot.

FTP szolgáltatás

Felhőn keresztül is eljuttathatja számunkra a fájlokat. Az alábbiakat javasoljuk: Google Drive, DropBox, iCloud.

PROMÉDIA

Kérje szakértőink segítségét

Nyomdai szolgáltatásainkkal biztos lehet a minőségi végeredményben: vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés