PROMÉDIA

Névjegykártya prémium minőségben, kedvező áron

A névjegykártya instant bemutatkozás, amely nagyban befolyásolja a potenciális ügyfelek, üzleti partnerek rólunk alkotott benyomását. Névjegykártya nyomtatás terén ezért nem érdemes a tökéletesnél kevesebbre törekedni – mi sem tesszük! A PROMÉDIA nyomda csapatának szakértelme és csaknem 20 éves tapasztalata garantálja, hogy Ön is pontosan azt kapja, amit megálmodott. Kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek
Névjegykártya nyomda

Miért fontos a névjegykártya?

A névjegykártya első ránézésre csak egy aprócska lap – ám rendkívül lényeges funkciót lát el. Egyrészt áttekinthetően, a figyelmet megragadóan tartalmazza a legfontosabb elérhetőségeinket (általában telefonszám, e-mailcím, illetve üzletek vagy személyes ügyfélfogadás esetében cím és postacím). Másrészt stílusával, szövegezésével tükrözi a személyiségünket, a márkánkat, és maradandó benyomást kelt rólunk a másik félben.

Üzleti találkozók során tehát messze az egyik legfontosabb nyomdai termék: hiába mentünk el egyre több kontaktot digitálisan, még mindig fontos kommunikációs eszköz, amely kiemelt értéket képvisel.

Ilyen a tökéletes névjegykártya

Az ideális, sikerre hangolt nyomtatott névjegy

  • elegáns megjelenésű,
  • jól olvashatóan tartalmazza a legfontosabb információkat,
  • van benne valami egyedi, csak Önre jellemző (pl. grafikai dizájnelem, dombornyomás),
  • tartós anyagból készült,
  • ellenálló felülettel rendelkezik.

Ajánlott névjegykártya méretek

A leggyakoribb, klasszikusnak mondható névjegykártya méret a 9*5 cm-es, amely fekvő és álló változatban egyaránt elkészíthető. Természetesen ettől eltérő, egyedi méretezést is vállalunk. Stancolással pedig akár a megszokott téglalaptól eltérő, egyedi formát is ölthet a névjegy.

Milyen papírvastagság lesz a megfelelő?

Névjegykártya gyártás során fontos kritérium a papír vastagsága is, hiszen hozzájárul a termék fogásához, tartósságához. Digitális nyomtatás esetén 300g-os vagy 350g-os papírvastagságot ajánlunk, ofszet esetén pedig általában 250g-os vagy 300g-os papírvastagság a javaslatunk.

Felületkezelési opciók

A névjegy nyomtatás minősége csak akkor lesz maradandó, ha megfelelő a felületkezelés. Mindenképp érdemes fóliázni – ez a lépés a tartósság növelése mellett a tapintást is tartósabbá teszi. Az időtállóságot UV formalakkal lehet még fokozni, a stílus pedig akkor lesz még kifinomultabb, ha a névjegykártya dombornyomás vagy prégelés technológiával készül.

A névjegykártya nyomtatás határideje

Pontos határidőt a megrendeléskor tudunk adni – hiszen a PROMÉDIA nyomdánál a pontosság és a reális határidők hívei vagyunk. Általánosságban ugyanakkor elmondható, hogy a legtöbb esetben 3-5 munkanapot szokott igénybe venni a névjegy megrendelés elkészítése. Amennyiben kapacitásunk engedi, gyorsnyomdai sebességgel is teljesíteni tudjuk a rendelést – további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

A rendelés minimális mennyisége

Ha névjegykártyáit 4+0, 4+4 változatban kéri (felületkezelés nélkül / matt fóliázással / fényes fóliázással) legalább 100 db-os mennyiségtől tudjuk vállalni az elkészítését.

4+0, 4+4 változatban UV lakkozással, prégeléssel, dombornyomással készült termékeket legalább 500 db-os mennyiségtől tudunk elkészíteni.

Ajánlatot kérek

Miért érdemes a PROMÉDIA nyomdát választani?

Minőségi névjegykártya nyomtatás Budapest frekventált helyszínén

A PROMÉDIA nyomda a főváros jól megközelíthető helyszínén, a 22. kerületben helyezkedik el. Csapatunk számára a minőség mindenek felett áll: a névjegykártya készítés Budapest városában elvárt színvonalát a lehető legmagasabb szinten biztosítjuk. Tőlünk kizárólag olyan termékek kerülhetnek ki, amelyek maradéktalanul megfelelnek magas szakmai sztenderdjeinknek – legyen szó névjegykártyáról, szórólapról, vagy éppen plakátról.

Tapasztalt szakemberek, kiváló géppark

Csapatunk tagjai csaknem 20 év tapasztalatát tudhatják maguk mögött – ez alatt pedig széleskörű reklám-és nyomdaipari szaktudásra tettek szert. Szakembereink kiválóságát professzionális Heidelberg ipari nyomdagépeink egészítik ki, amelyek kifogástalan nívót biztosítanak.

Névjegy nyomtatás kedvező áron

A modern gépparknak köszönhetően névjegy nyomtatás szolgáltatásunk terén is kiemelkedő ár-érték arányt tudunk biztosítani – hiszen rövidebb idő alatt nagyobb példányszámot tudunk előállítani.

Rugalmasság, névjegykártya gyártás rövid határidőkkel

Pontosan tudjuk, mennyire fontos, hogy a leadott névjegy rendelés minél gyorsabban elkészüljön. Megbízható névjegykártya nyomda lévén nem késlekedünk: nálunk a pontosság a mérce! Ajánlatunkban minden esetben aktuális kapacitásunkhoz igazítjuk a határidőket, így nálunk nincs ígérgetés vagy halogatás.

PROMÉDIA

Névjegykártya nyomtatás szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését?

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek