PROMÉDIA

Spirálozás

Akár meglévő jegyzeteit, iratait szeretné könyvként, kényelmesen lapozni, akár új kiadványához keres tartós és minőségi megoldást, a PROMÉDIA REKLÁM spirálozás szolgáltatásában nem fog csalódni! Strapabíró, praktikus, méltán népszerű kötési mód, amelyet igényeire szabva rendelhet meg. Nyomdánk már közel 20 éve megbízhatóan, magas minőségben, megbízható áron dolgozik: kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek
Spirálozás

Spirálozás: milyen típusai vannak?

A spirálozás alapvető típusait anyag szerint különböztetjük meg: ez lehet fém, vagy műanyag. Bármely megoldást választja, a PROMÉDIA különböző színű és anyagú előlapok nagy választékát biztosítja hozzá.

Fém spirálozás

A fém spirálozás esztétikus, tartós megoldás dokumentumok, jegyzetek egyben tartására. Biztonságos, erős kötés jellemző rá, emiatt méltán népszerű választás a fontos iratok rendezése céljából. 360°-ban lapozható. Ha vastagabb füzet kötéséről van szó, általában fém spirálozás szolgáltatásunkat javasoljuk ügyfeleinknek, mert ez a módszer nagyobb lapmennyiség esetén is stabil tartást biztosít. Amennyiben szükséges, a későbbiekben könnyen tudunk róla másolatot is készíteni. Inkább olyan anyagokhoz javasolt, amelyeket már nem tervezünk bővíteni, ugyanis a fém spirál csak roncsolás útján bontható.

Kis példányszám esetén fehér, fekete és ezüst színek közül lehet választani. Ugyanakkor számos méret és típus áll rendelkezésre: mindenkinek segítünk megtalálni a tervei szempontjából ideális megoldást.

Naptár spirálozás

A fém spirálozás a naptárkötés egyik népszerű válfaja. Ez esetben a spirált akasztóval készítjük.

Műanyag spirálozás

A műanyag spirálozás legnagyobb előnye egyértelműen a rugalmasság. Könnyen bontható, így egyszerűen megoldható az is, ha bővítésre vagy lapcserére van szükség. Nagy színválaszték áll rendelkezésre, és számos papírmérethez kényelmes megoldás.

Mikor hasznos a spirálkötés?

Spirálozási szolgáltatást a legtöbben egyedi jegyzetfüzet, spirálfüzet készítésére, meglévő jegyzeteik vagy irataik bekötésére szoktak igénybe venni. Ha még csak elképzelései vannak, mindenképp érdemes a PROMÉDIA csapatának tanácsát kérni, hogy a lehető leginkább gazdaságos méretet, valamint az ideális papírvastagságot válasszuk (a belívek és a borító esetén egyaránt).

Hogy a spirálozott termék minél tartósabb legyen, mindenképp tanácsoljuk a felületkezelést is. Ez a dokumentumok sajátosságaitól és az esztétikai elképzelésektől függően lehet fóliázás, UV lakkozás, prégelés, vagy dombornyomás.

Ajánlatot kérek

Ezért érdemes a PROMÉDIA nyomdát választani

Prémium minőség

A PROMÉDIA által gyártott nyomdai anyagok magas minőségét csaknem két évtizedes, átfogó reklám-és nyomdaipari tapasztalatunk, valamint modern nyomdagépeink biztosítják. Kizárólag olyan anyag kerülhet ki a kezeink közül, amellyel maximálisan meg vagyunk elégedve. Jelmondatunk: a minőség mindenek felett!

Kedvező árak

Korszerű gépparkunknak köszönhetően hatékonyan működünk, így kedvező darabárat és remek ár-érték arányt biztosítunk ügyfeleinknek.

Gyors elkészítés

Ahogy minden nyomdai megbízásunk, úgy a spirálozás esetén is törekszünk arra, hogy a magas minőség gyors gyártással is párosuljon. Legnagyobb mércénk a pontosság, így nem hitegetünk: kizárólag betartható határidőkkel vállalunk megbízásokat. Az alapvető, spirálozás esetében 6-9 napos elkészítési sebesség mellett ugyanakkor – amennyiben kapacitásunk engedi – extrém rövid határidőket is örömmel vállalunk.

A spirálozás mellett számos más szolgáltatást is kínálunk

Amennyiben a spirálozás mellett más nyomdai szolgáltatásokat is igénybe venne, és kizárólag a legmagasabb minőséggel elégszik meg, a legjobb helyen jár! A PRO MEDIA az ofszet és a digitális nyomtatás mellett kemény-vagy puhatáblás könyvek kötését, szórólap nyomtatást és plakátkészítést is vállal – hogy csak néhány példát említsünk sokoldalú szolgáltatási palettánkról.

PROMÉDIA

Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szakértő tanácsára van szüksége tervei megvalósításához? Vegye fel velünk a kapcsolatot: a PROMÉDIA kollégái örömmel segítenek!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek