PROMÉDIA

Papírtáska nyomtatás

Egyedi papírtáska nyomtatás, emblémával ellátva, rendkívül rövid határidővel. Nyomdánk nemcsak gyorsan, de percízen és magas minőségben dolgozik, az Ön igényeihez igazodva. Kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Ajánlatot kérek
Papírtáska Nyomtatás

A papírtáska nyomtatás előnyei

  • Tökéletes reklám hordozó
  • Vállalati reklámajándékok egyedi csomagolására is alkalmas
  • A céges arculat része
  • A műanyag táskákkal ellentétben, környezetkímélő megoldás
  • Hatékony marketing eszköz
  • Figyelmesség a vevő felé
  • Hatásos hirdetési eszköz

Papírtáska nyomtatás típusai

Legyen szó italtáskáról, normál vagy boros papírtáskáról, nálunk több méretben és kivitelben is elérhetők.

Zsinórfüles: Prémium termék, nagy teherbírással rendelkezik. Kiváló minőségének köszönhetően, ez a legkedveltebb táskák egyike. A gyártás során a teljes felület nyomtatható, így rendkívül igényes és egyedi marketing eszköz készíthető. A zsinór pamut jellegű, amelyet különböző színekben igényelhet, a design függvényében.

Szalagfüles: Praktikus, tartós megoldás. A papírtáska nyomtatások között ez a legismertebb fajta. A füle a táska alapanyagával megegyező papírból készül, ami egy vékonyabb típusú anyag. Ezért ez egy gazdaságos megoldás lehet. A felületére emblémák, logók és szövegek nyomtatása lehetséges.

Sodrottfüles: Elegáns megjelenésű, tartós, jó ár-érték arányú termék. Fülkialakítása erős, kényelmes, ezért nehezebb termékek hordására is alkalmas, és hosszú élettartamot tesz lehetővé. A táska mindkét oldalát lehet színezni, vagy grafikai elemekkel, felirattal ellátni.

Rendezvényt szervez?

Amennyiben kisebb, vagy nagyobb szabású rendezvényt szervez, válasszon minket a teljes nyomdaipari feladatok ellátására. Rendeljen a papírtáskák mellé szórólapot, molinót vagy akár plakátot is.
Közel 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően megbízhatóan, magas minősgében és gyorsan elkészítjük Önnek a megrendelt anyagokat. Igény esetén még a helyszínre is szállítjuk őket.

Miért a PROMÉDIA Nyomda a legjobb választás?

Prémium minőség

Kimagasló minőségű gépparkunk mellett a kollégáink szakértő és segítőkész hozzáállása biztosítja, hogy kizárólag prémium minőségű termékeket adjunk ki a kezünk közül. Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért csak olyan anyagot nyújtunk át, amivel mi is maximálisan elégedettek vagyunk.

Gyorsaság

Mint az összes szolgáltatásunknál a papírtáska nyomtatás esetében is, nem csak a kiváló minőséget garantáljuk, hanem a gyors elkészülési időt is. A pontosság nagyon fontos számunkra, ezért minden esetben tartjuk az ígért határidőt. Sőt, expressz szolgáltatásunkon belül 12-24 órán belül kiszállítjuk Önnek a megrendelt termékeket.

PROMÉDIA

Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szakértő tanácsára van szüksége tervei megvalósításához? Vegye fel velünk a kapcsolatot: a PROMÉDIA kollégái örömmel segítenek!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek