PROMÉDIA

Molinó készítés

Ön is szeretne nagy felületen hirdetni és felhívni vásárlói figyelmét vállalkozására? A PROMÉDIA Nyomda magas minőségben és kedvező áron kínál molinó készítés és molinó nyomtatás szolgáltatást.

Ajánlatot kérek
Molinó készítés gyorsan

Molinó gyártás kedvező feltételekkel

Az általunk gyártott molinók rendkívül sokoldalúan alkalmazhatók: a célunk, hogy könnyen használható, alacsony tömegű termék kerüljön ügyfeleink kezébe, így egyszerűen szállítható és több helyszínen felhasználható termékeket kapjanak.

A molinó gyorsan felállítható, majd használat után feltekerhető. Az alacsony önsúlynak köszönhetően gyorsan mozgatható.

A PROMÉDIA Nyomdánál kedvező árakat kínálunk, de a minőségből soha nem engedünk. Az a hivatásunk, hogy a megfelelő ár-érték arányú terméket nyújtsuk ügyfeleinknek.

A molinó készítés ára függ a felhasználási céltól, amelyről kollégáink készséggel tájékoztatják: amennyiben kültéren használható, tartós molinót keres, megtaláljuk a megfelelő technológiát.

Azonban, ha gyors, egyszeri használatra szánja a reklámfelületet, olcsóbb változatok is rendelkezésre állnak. Vegye fel a kapcsolatot velünk és segítünk megtalálni a megfelelő termékeket!

Hol használhat reklám molinót?

Legtöbbször kerítésekre vagy homlokzatokra kifeszítve alkalmazzák, de belógatáshoz is tökéletes lehet. Kül-és beltéren is egyaránt alkalmas. Sokoldalú felhasználhatósága miatt az egyik legkedveltebb termékünk.

Amennyiben egyéb reklámeszközöket szeretne, nézze meg szórólap készítés szolgáltatásunkat is.

A molinó készítés menete

Miután elkészültek a végleges grafikai tervek, rányomtatjuk azt egy PVC tekercsre, majd kivágjuk a méreteket. Ezután beszegjük a széleket és felhelyezzük a ringliket. Fontos, hogy ezek a gyűrűk jó minőségű rozsdamentes acélból készüljenek, így kültéri használat esetén is hosszú élettartamot garantál. A molinó méretétől függően helyezzük el sűrűbben, vagy kevésbé sűrűn. A PROMÉDIA csak a legjobb minőségű alapanyagokkal és gépekkel dolgozik, ezzel biztosítjuk a tökéletes és időtálló minőséget.

PROMÉDIA

Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szakértő tanácsára van szüksége tervei megvalósításához? Vegye fel velünk a kapcsolatot: a PROMÉDIA kollégái örömmel segítenek!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek