PROMÉDIA

Könyvnyomtatás

Itt az ideje, hogy könyvbe foglalja szakmai tapasztalatait? Szeretne iparágában hasznos útmutatót készíteni, megvalósítaná írói álmait, vagy épp jegyzeteit foglalná össze könnyen lapozható könyv formájában? A PROMÉDIA nyomda színes vagy fekete-fehér kivitelben, kis-és nagy példányszámban egyaránt magas minőségű könyvnyomtatás szolgáltatást kínál. Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

Ajánlatot kérek
Színes könyvnyomtatás

Könyvnyomtatás digitális vagy ofszet technológiával

A PROMÉDIA mind digitális, mind ofszet nyomtatás terén széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Ügyfeleinknek megrendelésük egyedi paraméterei szerint ajánljunk nyomtatási technológiát: számos paramétertől függ, hogy adott esetben melyik a jobb választás.

Ofszet (offset) könyvnyomtatás

A kettő közül ez a hagyományosabb módszer, így több gyártási előkészületet vesz igénybe. A minőségi eredmény érdekében ofszet nyomtatás esetén a gyártás előtt szükség van a formakészítésre és egy nagy nyomógép beállítására, ami időt vesz igénybe.

Mikor ajánlott: nagy példányszámú rendelés, színekben gazdag kiadványok esetén.

Ajánlatot kérek

Digitális könyvnyomtatás

A modern, lézeres technológiának köszönhetően itt nincs szükség előkészítési fázisra: amint számítógépről elküldtük az adatokat a nyomtatónak, már kezdődhet is a munka. A tévhitekkel ellentétben ma már szinte nincs minőségi különbség a digitális és az ofszet eljárással készült termékek között.

Mikor ajánlott: kis példányszámú, akár egyedi könyvnyomtatás esetén. A digitális eljárás legnagyobb előnyei a gyorsaság és a költséghatékonyság.

Könyvnyomtatás

Nagy és kis példányszámú könyvnyomtatás: az Ön igényeihez igazodunk

Vállalatunk a nyomdaipari szolgáltatások változatos köre mellett könyv nyomda funkciót is ellát, amelynek keretében nagy és kis példányszámú könyvnyomtatás egyaránt rendelhető tőlünk. Ajánlatunkat mindig az ügyfél egyedi igényeihez igazítjuk, hogy a lehető legjobb minőségű, legkedvezőbb árú végeredményt érjük el.

Fekete-fehér vagy színes?

A PROMÉDIA hagyományos fekete-fehér és színes képekkel, vagy színes oldalakkal ellátott könyvek elkészítését egyaránt örömmel vállalja.

Könyv nyomtatás többféle méretben

A standard A4, A5, A6 vagy akár B5 méretek mellett egyedi könyvnyomtatás is kérhető nyomdánkban.

Könyv borító nyomtatás és könyvkötés

Egy könyv sem lehet teljes borító nélkül: a PROMÉDIA nyomda puha-és keményfedeles könyvkötést egyaránt vállal. Az ügyfél kérése és szakmai javaslataink alapján PUR kötéssel, irkatűzéssel vagy cérnafűzéssel végezzük a kötést. Borítóink pedig felületvédelemmel, lakkréteggel, prégeléssel is kérhetők.

Miért érdemes a PROMÉDIA ügyfelévé válni?

Prémium kivitelezés

Minőség mindenek felett: így hangzik a PROMÉDIA jelmondata, amely minden munkafolyamatunk során a legfőbb vezérelvünk. Ügyfeleink magas elvárásainak teljesítése mellett saját maximalizmusunk is hajt minket: ezért csak olyan termékek hagyhatják el nyomdánkat, amelyekkel tökéletesen elégedettek vagyunk. Csaknem 20 éves átfogó reklám-és nyomdaipari tapasztalatunk, valamint modern nyomdagépeink biztosítják, hogy anyagaink magas nívót képviseljenek.

Remek árak

HEIDELBERG nyomdagépekre épülő modern gépparkkal és széleskörű szakértelemmel rendelkezünk – így munkavégzésünk kiemelkedően hatékony. Ennek köszönhetően ügyfeleinknek kiváló ár-érték arányt, valamint barátságos árat biztosítunk.

Rövid határidők

Realista, precíz szolgáltatók vagyunk: törekszünk a megrendelések mihamarabbi elkészítésére és nem hitegetünk senkit betarthatatlan dátumokkal. Ahogy a könyvnyomtatás, úgy más szolgáltatásunk terén is kapacitásunkat vesszük elsődlegesen figyelembe. Ugyanakkor amennyiben erőforrásaink engedik, kérésre szívesen vállalunk extrém rövid határidőket is.

A könyvnyomtatás mellett más szolgáltatásra is szüksége van? Széles palettánkon megtalálja, amit keres!

A PROMÉDIA digitális és ofszet nyomtatást, plakát-és szórólap készítést, valamint puha-és keménytáblás könyvek kötését is vállalja – hogy csak széles palettánk néhány elemét emeljük ki. Ha a könyvnyomtatás mellett más szolgáltatásokat is igénybe venne, és minőség terén nem ismer kompromisszumot, nálunk a legjobb helyen jár!

PROMÉDIA

Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szakértő tanácsára van szüksége tervei megvalósításához? Vegye fel velünk a kapcsolatot: a PROMÉDIA kollégái örömmel segítenek!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek