PROMÉDIA

Szórólap készítés

A szórólap népszerűsége a mai napig töretlen. Nem véletlenül: az egyik legkézenfekvőbb, leghatékonyabb offline eszköz termékünk, szolgáltatásunk népszerűsítésére. Ahhoz természetesen, hogy a szórólapok beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket, gyors és esztétikus kivitelezésre van szükség. A PROMÉDIA szakértelmében megbízhat: közel 20 éves reklám-és nyomdaipari tapasztalatunknak, valamint korszerű gépparkunknak köszönhetően kizárólag prémium minőséget adunk ki a kezünkből. Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Ajánlatot kérek
Fylerek

Szórólap: milyen méretekben rendelhető?

A népszerű A5 szórólap nyomtatás mellett szolgáltatásunk a következő szabvány méretek egyikében kérhető: A/3, A/4, A/5, A/6, valamint La/4. Természetesen, ha ezektől eltérő paramétereket képzelt el, nálunk lehetőség van egyedi méretezésre is.

Ha valami igazán egyedire vágyik, és elrugaszkodna a jól megszokott téglalap formától, szórólapját kérheti egyedi formára vágott, stancolt kivitelben is!

Milyen papírra elérhető a szórólap nyomtatás?

Akár fényes, akár matt terméket képzelt el, szórólap készítés szolgáltatásunk széles eszköztárának köszönhetően szinte bármilyen elképzelést megvalósítunk! Egy- és kétoldalas nyomtatást is választhat, igényeinek megfelelően. Szórólapot ofszet és digitális technológiával egyaránt tudunk kivitelezni, az ajánlott papírvastagságok is annak megfelelően változnak, melyik mellett teszi le a voksát. A választásban kollégáink örömmel segítenek, hogy garantáltan az Ön számára leginkább ideális döntés születhessen.

Ajánlott papírvastagságok a szórólapok digitális nyomtatása esetén:
90g, 115g, 135g, 150g, 170g 200g, 250g, 300g, 350g (fényes, vagy matt)

Ajánlott papírvastagságok a szórólapok ofszet nyomtatása esetén:
70g, 80g, 90g, 100g, 120g, 140g, 150g, 170g, 190g, 250g, 300g

Szórólap készítés: felületkezelési lehetőségek

Szórólap rendelés esetén érdemes azt is átgondolni, milyen felületkezelést szeretnénk kérni. A termék tartóssága és esztétikus megjelenése érdekében a fóliázást, az UV formalakkot, a prégelést, esetleg a dombornyomást javasoljuk.

A szórólap gyártás során igény szerint olyan felületeket is létre tudunk hozni, amelyek kitapinthatóak, ezzel pedig egyedi, érdekes hatást keltenek.

Miért érdemes a PROMÉDIA nyomdát választani?

Kiváló minőség

Jelmondatunk: a minőség mindenek felett! Ennek megfelelően csakis olyan termék kerülhet ki nyomdánk falai közül, amellyel mi is maximálisan elégedettek vagyunk, és amely megfelel szigorú szakmai szempontjainknak. Erre a PRO MEDIA közel két évtizedes, széleskörű nyomda-és reklámipari tapasztalata, valamint modern nyomdagépeink jelentik a garanciát.

Költséghatékony megoldások, kedvező szórólap árak

Rövidebb idő alatt nagyobb példányszám: professzionális, hatékony Heidelberg nyomdagépeink segítségével alacsonyabb darabárat, ezzel együtt pedig kedvező ár-érték arányt tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Rugalmasság, rövid határidők

A PROMÉDIA értékrendjének egyik alapköve, hogy tiszteletben tartjuk megrendelőink idejét. Ezért amint Ön (nyomdakész PDF dokumentumokkal együtt) leadja hozzánk megrendelését, kollégáink már munkába is lendülnek. Nálunk a szórólap nyomtatás hozzávetőleges elkészülési ideje 3-5 munkanap – megrendeléskor ugyanakkor természetesen pontos határidőt adunk, amelyhez precízen tartjuk magunkat. Kapacitásunktól függően, előzetes egyeztetés alapján extrém rövid határidőket is vállalunk.

A szórólap készítés mellett számos más szolgáltatás terén is számíthat ránk

Ha a szórólap mellett más nyomdai termékekre is szüksége lenne, és minőség terén nem hajlandó kompromisszumot kötni, nálunk a lehető legjobb helyen jár! Digitális és ofszet nyomtatási szolgáltatásaink mellett prospektus-, plakátkészítést, mappák, dobozok, névjegykártyák nyomtatását, valamint puha-és keménytáblás könyvek kötését is vállaljuk – hogy csak néhányat emeljünk ki szolgáltatásaink közül.

PROMÉDIA

Szívesen venné nyomdaipari szakértő tanácsát tervei megvalósításához? Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot: a PROMÉDIA kollégái örömmel segítenek Önnek!

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek