PROMÉDIA

Poszter nyomtatás

A poszter remek eszköz a vállalkozása népszerűsítésére, de alkalmas irodaházak belső kommunikációjának megkönnyítésére is. Ha Önnek is fontos a minőség és a gyorsaság, akkor megbízható parterei lehetünk a nyomdai tevékenységekben. Keressen minket bizalommal!

Ajánlatot kérek
Poszter nyomtatás

Poszter készítés a PROMÉDIA Nyomdával

  • Közel 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően garantáljuk Önnek, hogy a legjobb minőséget kapja.
  • Minden ajánlatunkat személyesen az Ön igényeire szabva küldjük.
  • Tudjuk, hogy ügyfeleinknek drága az ideje, ezért minden megkeresésre gyorsan, precízen válaszolunk.
  • A megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük, így a kampányokban nem lesz fennakadás és csúszás.

Széleskörű nyomdai termékeinket professzionális szolgáltatásokkal egészítjük ki: egy helyről rendelheti meg az óriásplakátot, a szórólapot, a molinót, de a céges névjegykártyát is.

A poszter nyomtatás előnyei

A poszter készítés látványos reklámeszköze lehet kampányoknak, de márkaépítési vagy céges kommunikációnak is tökéletes részét képezheti. Ezekkel a beltéri használatra készült anyagokkal figyelemfelkeltő, mégis egyszerű módon tudja reklámozni vállalkozását.

A PROMÉDIA Nyomda kollégái mindent megtesznek, hogy Ön a legjobbat kapja. Mérettől függetlenül garantáljuk a kiemelkedő képminőséget. A poszter nyomtatás árak tekintetében is rendkívül kedvező, ugyanis Heidelberg nyomdagépeink segítségével költséghatékonyan tudunk dolgozni bármilyen darabszám esetében.

Plakát vagy poszter készítés?

Sokszor összemosódik a két fogalom, pedig a plakát és a poszter nem ugyanaz. Fontos, hogy Ön az elképzeléseinek megfelelő terméket kapja. Ezért hangsúlyos kiemelni a különbséget. A poszter csak beltéri használatra készül, különböző papírok felhasználásával történhet, lehet matt, vagy fényes és eltérő papírvastagságú.
A plakát többnyire szabadtérre készül, ezért annak érdekében, hogy ellenálló legyen az időjárásnak, egy másfajta eljárást használunk a nyomtatása során.

PROMÉDIA

További kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy szeretne egyedi ajánlatot kérni? Keressen minket bizalommal:
töltse ki az ajánlatkérő űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek